Minden ami autóalkatrész

Autóalkatrész

Autóalkatrész

BOSCH autóalkatrészek

2018. február 06. - ketmolnarauto

A BOSCH biztosan számodra is ismert márka. A Bosch a világ egyik legnagyobb vezető beszállítója az autógyártó vállalatoknak.
Bosch autóalkatrészek széles választéka elérhető a Két Molnár Autó Kft. webáruházában kedvezményes árakon. Ismerje meg a Bosch technikai fejlesztéseit és kimagasló minőségű alkatrészeit és termékeit.

 Több autógyár elsődleges beszállítója, például a Mercedes vagy BMW, de majdnem minden autóban megtaláljuk valamelyik terméküket. A Bosch egyenlő a minőséggel.

A Bosch csoport különböző technológiákat és szolgáltatásokat nyújt a felhasználói számára. A Bosch csoport tagja a Robert Bosch GmbH, annak 60 országban működő, több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalatával együtt. Ha az értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítjuk, a Bosch kb. 150 országban van jelen napjainkban, s ez az egész világra kiterjedő fejlesztési, gyártási és értékesítési hálózat az alappillére a vállalkozás folyamatos növekedésének.

Szlogenjük: „Életre tervezve”.

Főbb Bosch autóalkatrészek:
féktárcsák, fékbetétek, porlasztó csúcsok, PD elemek, ablaktörlő lapátok, izzók, adagolók, generátorok, önindítók, ABS alkatrészek, ESP alkatrészek, vezérlő egységek, akkumulátorok, fényszórók, szíjhajtások és alkatrészei,  légtömegmérők, szenzorok, olajszűrők, légszűrők, üzemanyagszűrők, lambdaszondák.

 Bővebben a márkáról weboldalunkon olvashatsz.

bosch-logo.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autoalkatreszek.blog.hu/api/trackback/id/tr9513632988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása